MIAMI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3545 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Miami. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2024 om 20:16 Lekker pizza maar bezorgtijd beetje lang
11 jul 2024 om 1:22 Altijd wel goed hier . Ik bestel altijd hetzelfde ( een shoarma schotel ) en krijg daar normaal altijd mayonaise en een bakje salade erbij beide ontbrak nu
9 jul 2024 om 23:10 All perfect as always!
8 jul 2024 om 19:27 2 uur wachten op een Pizza op maandagavond is wel heel erg lang! Pizza was wel goed warm en goed van smaak.
5 jul 2024 om 5:37 Altijd top! Bezorger super aardig!
1 jul 2024 om 8:00 Ordered 3xkapsalon and 3x fanta and they came only 2x
30 jun 2024 om 13:53 Altijd geweldig voedsel
30 jun 2024 om 5:18 De topper van Haarlem
27 jun 2024 om 19:25 Really nice pizza but I ordered funghi and received margharita. It was very tasty so not a big fuss, but I missed champignons :(
24 jun 2024 om 7:49 Je kan wachten tot je geen honger meer heb en helaas ook niet het wachten waard! Eens en nooit mee jammer!
24 jun 2024 om 5:08 De beste!
23 jun 2024 om 16:40 Het eten was weer perfect, op de patat na die waren een beetje knijterhard maar ga der vanuit dat het de volgende keer weer goed is